Monday, 23 December 2013

PELAMIN BERTUNANG /AKAD NIKAH /BERSANDING - BAJET & EKSKLUSIF

Assalamualaikum semua..

Lama tak update blog, sibuk dengan baby baru (alasan), heee.. ;)
Alhamdulillah, dapat baby baru, job pun makin banyak..
Rezeki anak-anak..

Jom tengok pelamin-pelamin dari Sophie Bridal..
Kami menyediakan pelamin bajet, juga eksklusif..
Boleh pilih dari design yang telah kami pasang..
Atau kalau ada contoh pelamin yang anda suka, boleh share dengan kami..

Promosi masih lagi belum ditutup.. Ade pakej BAJET dan EKSKLUSIF..
Cepat! Dapatkan servis dari kami di Sophie Bridal..
InsyaAllah harga mampu milik.. ;)










 


Sila hubungi kami untuk sebarang maklumat atau tempahan..

Sms /Whatsapp : 012-678 2537 (Arnie)
Email : sophiesna@gmail.com
Facebook: Sophie Bridal
                  www.facebook.com/sophiesna

InsyaAllah kami akan berikan servis yang terbaik untuk anda..
So, SAVE YOUR DATE WITH US !!! 
Till we meet again.. ;)

Wednesday, 11 September 2013

PAKEJ BERTUNANG BAJET 2013 - 2014

Assalamualaikum..

Hi all, kat bawah adalah pic terbaru pelamin yang kami pasang..
Customer ni ambil pakej bajet untuk bertunang..

We're very happy because they like the dais so much!  ;)


*Mini pelamin bertunang - PINK + PURPLE*
*Mira & Shaime - Sepang*



-Makeup for Mira-




-Pakej dari Sophie Bridal-



Kalau anda berminat, boleh hubungi kami dengan kadar SEGERA, hihihi..

Hp: 012-678 2537 (Arnie)
Email: sophiesna@gmail.com
Facebook: Sophie Bridal

Hanya yang terbaik dari kami untuk anda!  =)


Friday, 6 September 2013

PAKEJ BERTUNANG, AKAD NIKAH, BERSANDING BAJET-EKSKLUSIF

Assalamualaikum..

Terkini kami ada buat promosi untuk bakal2 pengantin..
So, pada yang tengah mencari, boleh la contact kami kalau berminat k..
Pakej seperti di bawah:






Antara pelamin terbaru yang kami pasang, jom tengok gambar kt bawah.


Pelamin bertunang Mai, Taman Sri Serdang


Pelamin bertunang Era, Taman Kembangsari


Pelamin bertunang Atiqah, Putrajaya


Pelamin majlis bertandang, Afzal & Mas - Taman Lestari Putra


Pada anda yang berminat, cepat2 hubungi kami..
Harga bole dibincang mengikut bajet anda..  ;)

Hp: 012-678 2537 (Arnie)

Thanks & wassalam..

Wednesday, 24 July 2013

PAKEJ GUBAHAN HANTARAN

Assalamualaikum..

Di sini kami nk share pakej gubahan hantaran untuk bakal2 tunang / pengantin..
Pakej yang kami offer adalah seperti berikut:




Antara contoh gubahan dulang:


Harga boleh dirunding lagi, mengikut bajet anda..
Sila hubungi:

012-678 2537 (Arnie)
sophiesna@gmail.com

Wassalam..  =)


Friday, 19 July 2013

PELAMIN DARI SOPHIE BRIDAL


Assalamualaikum and hi all,

Hish, lama betul x hapdet blog nih.. Post2 baru cuma buat kt FB je, huhu..
Ok lah, kat bawah ni contoh pelamin dari Sophie Bridal..

Fyi, kami dalam proses menambah koleksi pelamin..
So if you all ade design pelamin yang berkenan, boleh inform and insyaAllah boleh deko..
As you wish la kan.. Even tak sama 100%, but you still can get as what you want..
Yang penting... MAMPU MILIK !!! hehe..

Jom tengok pics kat bawah..


Pelamin Akad Nikah - Latifah @ Sungai Buloh


Pelamin Bersanding (Khemah) - Mimi @ Bandar Kinrara


Pelamin Bersanding (Dewan) - Anas @ Kajang


So kawan-kawan.. Boleh contact kami untuk maklumat lanjut eh..
HP : 012-678 2537
Email: sophiesna@gmail.com

Untuk update terkini, boleh view Facebook kami - Sophie Bridal
Jangan lupa LIKE facebook Sophie Bridal eh, hihi..

Thank you!  ;)

Friday, 17 May 2013

PELAMIN BERSANDING TEMA GOLD KRIM & MERAH PUTIH HITAM..

Assalamualaikum..

Em, lama nye tak update blog ni..
Ok, jom tengok gambar pelamin dan makeup dari Sophie Collections (Bridal).. ;)




Pelamin tema Gold-Krim (Putrajaya)

Pelamin tema MERAH-PUTIH-HITAM (Kota Damansara)

Makeup AKAD NIKAH-SANDING

Makeup AKAD NIKAH

Makeup SANDING


Sila lah like facebook kami:

(Sophie Collections)
www.facebook.com/sophiesna
^-^

Tuesday, 26 March 2013

Pelamin Bertunang Kerusi dan Frame

Assalamualaikum semua..

Owh, agak lame tak meng'update'kan blog ini, huhu (tolak sesawang ke tepi)..
Ok, ini pelamin latest kami pasang.

Pelamin bertunang untuk Wanie di Putrajaya.. Tema warna adalah peach+pink+krim..



Ok ye kawan-kawan..
Kalau berminat untuk ambil pakej pelamin & solekan dari Sophie Collections, boleh lah hubungi saya.

Boleh call/sms 012-678 2537 (Arnie), atau email kepada sophiesna@gmail.com

We'll try to do the best as you wish.. ;)

Ok, bye!


Tuesday, 19 February 2013

Assalamualaikum..

We meet again.. Ok, kat bawah ni adalah gambar-gambar terbaru pelamin yang kami pasang.
Juga makeup untuk customer..

Terima kasih atas sokongan anda, appreciate that! ;')


 Makeup for Fatiha

 Gubahan hantaran (9 dulang) - Fatiha 

Mini pelamin (bertunang) - Fatiha

 Hand bouquet for Azzi

 Mini pelamin (bertunang) - Azzi

Makeup for Azzi

 Mini pelamin (bertunang) - Ema

Makeup for Ema


Very big thank you to all our customer.. ;)

Monday, 4 February 2013

RANDOM - Pelamin, gubahan & makeup

Assalamualaikum semua,

Owh, tak sempat nak update blog, huhu..
Randomly, jom lihat pic dari Sophie Collections.. :)


Ini pelamin 1 panel untuk Niesa, dewan di perumahan Putrajaya Presint 16.
Tema majlis adalah PUTIH+HIJAU. Untuk pelamin macam ni, harga bermula dari Rm650 SAHAJA! ;)




Ini pula mini pelamin bertunang untuk Mai, di Perumahan Awam Seri Pahang, Bangsar.
Tema majlis KRIM+TURQUOISE.. Ok, rasanya kat frame kerawang tu kena bagi lagi meriah, hiks.. ;)
Owh, typo di situ, should be sophiesna@gmail.com  ;P




Ini adalah tempahan gubahan mas kahwin dari regular customer, eh? hehe..
This one untuk majlis abangnya di Perak.. Thanks to Love Aini.. ;)



Ini lah Mai, makeup dari Sophie Collections, untuk majlis bertunang.
She requested nak makeup yang mild je.. Ok, as she wished.. ;)




Gubahan mas kahwin bersama sirih junjung.. We'll try our best to decorate as you wish, within your budget.. ;)

Berminat? Boleh hubungi saya 012-678 2537 (Arnie), sophiesna@gmail.com
Fb: www.facebook.com/sophiesna

Soon will update newest pic, thanks all!



Tuesday, 15 January 2013

MINI PELAMIN AKAD NIKAH - Putih Biru

Hi all,

Kat sini saya nak share latest pic untuk mini pelamin yang kami pasang on 13/01/2013. This pelamin akad nikah is for Erny, PPR Kg.Kerinchi.

Thanks to Erny for choosing us.. ;)







So, if you guys berminat untuk book pelamin mini with/without makeup, can contact me.
Will try the best to do as what you want.. ;)

Arnie - 012-678 2537, see ya!