Friday, 19 July 2013

PELAMIN DARI SOPHIE BRIDAL


Assalamualaikum and hi all,

Hish, lama betul x hapdet blog nih.. Post2 baru cuma buat kt FB je, huhu..
Ok lah, kat bawah ni contoh pelamin dari Sophie Bridal..

Fyi, kami dalam proses menambah koleksi pelamin..
So if you all ade design pelamin yang berkenan, boleh inform and insyaAllah boleh deko..
As you wish la kan.. Even tak sama 100%, but you still can get as what you want..
Yang penting... MAMPU MILIK !!! hehe..

Jom tengok pics kat bawah..


Pelamin Akad Nikah - Latifah @ Sungai Buloh


Pelamin Bersanding (Khemah) - Mimi @ Bandar Kinrara


Pelamin Bersanding (Dewan) - Anas @ Kajang


So kawan-kawan.. Boleh contact kami untuk maklumat lanjut eh..
HP : 012-678 2537
Email: sophiesna@gmail.com

Untuk update terkini, boleh view Facebook kami - Sophie Bridal
Jangan lupa LIKE facebook Sophie Bridal eh, hihi..

Thank you!  ;)

2 comments:

  1. Replies
    1. tq cik princess..
      kalau berminat boleh la book..
      nk rekemen kt kwn2 pn ok, hihi.. ;)

      Delete