Thursday, 27 February 2014

GUBAHAN HANTARAN SIMPLE & EKSKLUSIF

Assalamualaikum..

Last week ada customer last minute minta tolong gubah kan hantaran untuk dia..
Hantaran majlis pertunangan..
Nak bawa balik kampung di Kelantan (my home town)..

Nasib baik la sempat.. Less than 1 week siap kan.. Heeehu..
Dan customer sangat puas hati.. Alhamdulillah..

Inilah hasil nya..  ;)

Gubahan hantaran Wallet & Belt, Kasut dan Kemeja



Gubahan hantaran Bakul Buah dan Sirih Junjung



Ini adalah gubahan MODERATE (sederhana)..
Untuk rujukan harga seperti di bawah ye..

1. Gubahan BASIC (simple) - Bunga 1 side depan
    RM 45 per gubahan - termasuk sewa dulang
    RM 40 per gubahan - tanpa dulang

2. Gubahan MODERATE (sederhana) - Bunga penuh keliling
    RM 65 per gubahan - termasuk sewa dulang
    RM 60 per gubahan - tanpa dulang

3. Gubahan EXCLUSIVE (eksklusif) - Bunga penuh + aksesori extra (sangkar /bakul /kerawang etc)
    RM 85 per gubahan - termasuk sewa dulang
    RM 80 per gubahan - tanpa dulang

Untuk fresh flower, add RM 5 per gubahan minimum..
Tengok jenis bunga yang anda mahu..

Ok, kalau nak tempah jangan la last minute sangat ye..
Kalau ade banyak nanti mahu pengsan saya nak siapkan, hehehe..

Kalau berminat boleh contact saya, Arnie..

Sms /Whatsapp /Call : 012-678 2537
Email : sophiesna@gmail.com
Facebook: Sophie Bridal
                 www.facebook.com/sophiesna

Thank you!..


Tuesday, 18 February 2014

PELAMIN BUNGA JURAI & PELAMIN SIMPLE

Assalamualaikum..

Dalam bulan Februari ni, awal2 bulan agak sibuk dengan job pasang pelamin..
Pelamin bertunang dan juga pelamin akad nikah..

Alhamdulillah, booking dari customer pun dah semakin banyak.. Syukur..
Jom tengok gambar2 pelamin yang kami telah pasang..  ;)


Pelamin akad nikah - Wani, Sepang


Pelamin bertandang - Irwan & Azimah, Ampang Jaya


Pelamin bertunang - Teh, Hulu Kelang


Pelamin bertunang - Nisa, Seri Kembangan


Pelamin bertunang - Hanis, Putrajaya

Kalau anda berminat untuk booking pelamin dari kami, boleh hubungi:

012 - 678 2537  (Arnie)
SMS / WhatsApp

Email: sophiesna@gmail.com

Facebook: Sophie Bridal
www.facebook.com/sophiesna

Terima kasih!  =)