Thursday, 13 March 2014

PROMOSI PAKEJ PELAMIN 2014 - SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum..

Pakej promosi terbaru dari Sophie Bridal..
Jika berminat, cepat2 booking ye..
Sebelum date yang anda nak penuh nanti, hehe..  ;)



Boleh whatsapp /call /sms  012-678 2537 (Arnie)..
Email to sophiesna@gmail.com

Jangan lupa LIKE facebook Sophie Bridal..
www.facebook.com/sophiesna

Thanks!

=)


Friday, 7 March 2014

PELAMIN MINI FRAME -BUNGA PENUH

Assalamualaikum semua..

Dalam banyak2 deco pelamin SOPHIE, ada 1 design yang menjadi pilihan ramai..
Ada yang tak dapat book, sebab design itu telah di booked oleh orang lain dulu, huhu..

Tapi itu la, siapa cepat dia dapat.. hehe..
So, design nya macam pic kat bawah ni..




Setakat ni ade dua contoh deco, iaitu bunga penuh dan bunga tepi..
Pelamin dengan kerusi atau bantal duduk..

Kalau anda ada idea deco lain, jom kongsi!
Of course, warna tema boleh diubah mengikut citarasa anda..

Sekiranya berminat untuk booking design ni, cepat2 ye..
Nanti date anda diambil orang lain, heee..

Untuk maklumat lanjut boleh refer Facebook Sophie Bridal..
www.facebook.com/sophiesna

Juga boleh call /sms /whatsapp:
012 678 2537 (Arnie)

Jangan lupa LIKE facebook Sophie Bridal..
Thanks all !!!