Tuesday, 9 September 2014

PROMOSI PELAMIN GARDEN RUSTIC & VINTAGE RUSTIC

Assalamualaikum..

Hi uolls..

Latest pelamin yang kami pasang adalah bertemakan GARDEN RUSTIC..
Lokasi di Dewan Seri Melati, Perbadanan Putrajaya..

Thanks to our customer Winy&Hadi sebab bagi peluang untuk kami buat pelamin tema ni..
They book the pelamin 2 weeks before their event.. Hah?? Yes, 2 weeks.. Hehe..
So kami pun betungkus-lumus buat preparation.. Hewww..

Ini hasil nya.. and of cos design boleh di improve untuk next project..  =)




Kalau uollss nak dua panel kiri kanan tu penuh rumput macam panel tengah, pun bolehhh..
Nak panel tengah sahaja pun sesuai untuk pelamin rumah..
Macam gini ha..



So..
Untuk bulan OKTOBER 2014, kami buat promosi untuk pelamin GARDEN/VINTAGE RUSTIC ni..
FREE transportation untuk lokasi-lokasi terpilih.. Kat mana tu???

Kalau majlis anda di lokasi PUTRAJAYA, SERI KEMBANGAN, PUCHONG atau KUALA LUMPUR..

FREE transport hokey? ;)

Untuk info, tema GARDEN /VINTAGE RUSTIC ni kami buat untuk mini, rumah, khemah dan dewan..

Harga bermula dari RM 650.00 SAHAJA !
Jom share idea anda dengan kami di Sophie Bridal..

Boleh call /Whatsapp 012 678 2537 (Arnie)..
Email: sophiesna@gmail.com
FB: Sophie Bridal
www.facebook.com/sophiesna

Thanks !


Tuesday, 2 September 2014

PELAMIN BERSANDING VINTAGE RUSTIC

Assalamualaikum w.b.t..

Pelamin konsep vintage-rustic agak unik untuk mengabadikan memori perkahwinan.
Sebelum ni admin hanya lihat contoh2 dekorasi dalam majalah dan internet.
Sangat unik dan cantik!

Oleh itu, memang sangat excited bila ada customer request pelamin tema vintage-rustic.

So terhasil lah satu pelamin khemah tema vintage-rustic.
Menggunakan panel kayu sebagai backdrops.

Pelamin konsep ini sesuai untuk dekorasi dalam rumah, khemah atau dewan.
Perbezaan adalah dari segi saiz ruang dekorasi, panel backdrops kayu dan aksesori hiasan pelamin.


Pelamin bertandang Latif - Ija, Taman Desa Rhu Seremban

Kalau anda berminat, boleh hubungi kami cepat2.
Sebelum tarikh anda dikebas orang lain, hehe.
Jom share idea anda dengan kami.

012 678 2537 (Arnie)
sophiesna@gmail.com
FB Sophie Bridal: www.facebook.com/sophiesna

Next pelamin dekorasi tema vintage-rustic DEWAN.
Good luck for us! ;)