Tuesday, 9 September 2014

PROMOSI PELAMIN GARDEN RUSTIC & VINTAGE RUSTIC

Assalamualaikum..

Hi uolls..

Latest pelamin yang kami pasang adalah bertemakan GARDEN RUSTIC..
Lokasi di Dewan Seri Melati, Perbadanan Putrajaya..

Thanks to our customer Winy&Hadi sebab bagi peluang untuk kami buat pelamin tema ni..
They book the pelamin 2 weeks before their event.. Hah?? Yes, 2 weeks.. Hehe..
So kami pun betungkus-lumus buat preparation.. Hewww..

Ini hasil nya.. and of cos design boleh di improve untuk next project..  =)




Kalau uollss nak dua panel kiri kanan tu penuh rumput macam panel tengah, pun bolehhh..
Nak panel tengah sahaja pun sesuai untuk pelamin rumah..
Macam gini ha..



So..
Untuk bulan OKTOBER 2014, kami buat promosi untuk pelamin GARDEN/VINTAGE RUSTIC ni..
FREE transportation untuk lokasi-lokasi terpilih.. Kat mana tu???

Kalau majlis anda di lokasi PUTRAJAYA, SERI KEMBANGAN, PUCHONG atau KUALA LUMPUR..

FREE transport hokey? ;)

Untuk info, tema GARDEN /VINTAGE RUSTIC ni kami buat untuk mini, rumah, khemah dan dewan..

Harga bermula dari RM 650.00 SAHAJA !
Jom share idea anda dengan kami di Sophie Bridal..

Boleh call /Whatsapp 012 678 2537 (Arnie)..
Email: sophiesna@gmail.com
FB: Sophie Bridal
www.facebook.com/sophiesna

Thanks !


No comments:

Post a Comment