Friday, 5 December 2014

PELAMIN RUSTIC VINTAGE

Assalamualaikum semua..

Actually pelamin ni dah pasang a few weeks ago..
Sekarang baru nak upload, heee..

Bertemakan konsep RUSTIC VINTAGE..
Lokasi di Dewan ILSAS, TNB Bangi..

Pada mata ku, nampak simple tapi cantik..
Takde la crowded sangat..
Anyway, deco style kita boleh ubah as you wish and within your budget, hiks..

Pelamin sanding untuk Fiqah & Fahim..


Pelamin Rustic Vintage

Nak deco style sendiri? Boleh..
Nak tukar warna tema? Boleh..
Nak add on deco item? Boleh..

Aii, semua boleh? Hehe..
Contact me for detail ya!

Whatsapp 012 678 2537 -Arnie
sophiesna@gmail.com
Fb: Sophie Bridal
www.facebook.com/sophiesna

Ok then, will upload more soon.. =)

Tuesday, 2 December 2014

PHOTOBOOTH TEMA GARDEN

Assalamualaikum..

Hai semua.. Kembali update blog yang dah lama terabai ni haaa.. -_-

Ok, latest job kami ada buat satu photobooth kat Putrajaya..
Lokasi spesifik kat Masjid Tuanku Zainal Abidin, Putrajaya..

Ini photobooth nye..

Garden theme photobooth by Sophie Bridal

Ade photobooth props sekali.. Sweet gitewww.. Hehe..
Konsep ala garden. Kalau ada yang berminat, boleh contact akak ye..

Whatsapp /sms /call 012 678 2537 -Arnie
Email sophiesna@gmail.com
Facebook Sophie Bridal
www.facebook.com/sophiesna

Kalau anda ade konsep atau idea sendiri, jom share!

K, bai.. =)