Tuesday, 2 December 2014

PHOTOBOOTH TEMA GARDEN

Assalamualaikum..

Hai semua.. Kembali update blog yang dah lama terabai ni haaa.. -_-

Ok, latest job kami ada buat satu photobooth kat Putrajaya..
Lokasi spesifik kat Masjid Tuanku Zainal Abidin, Putrajaya..

Ini photobooth nye..

Garden theme photobooth by Sophie Bridal

Ade photobooth props sekali.. Sweet gitewww.. Hehe..
Konsep ala garden. Kalau ada yang berminat, boleh contact akak ye..

Whatsapp /sms /call 012 678 2537 -Arnie
Email sophiesna@gmail.com
Facebook Sophie Bridal
www.facebook.com/sophiesna

Kalau anda ade konsep atau idea sendiri, jom share!

K, bai.. =)

1 comment:

  1. Salam, nak tanya kalau photo booth camni, berapa rm ye? Kalau taknak kerusi, just nak backdrop belakang tu with more flowers attached boleh ke?

    ReplyDelete