Tuesday, 28 April 2015

PROMOSI!!! PELAMIN DEWAN SOPHIE..

Assalamualaikum semua..

Last weekend kami pasang pelamin dewan untuk pengantin yang sweet, Nani-Amirul..
Lokasi di Dewan Sek. Men. Agama Kuala Lumpur, Kepong..

Alhamdulillah customer sangat puas hati dengan servis kami..
Yeay!

So, ini pelamin nye..




Pelamin ni saiz 30 kaki..
Customer cakap 'Simple yet beautiful'.. Hehe..
Dia suka.. Akak pun sukaaaaa..


Ni gambar pengantin nye.. Belum dapat pic2 dari OP..
Busana pengantin tu pun dari Sophie Bridal ok.. Tempah baru lagi haaa..


Sangat senang hati berurusan dengan mereka..
Semoga jodoh mereka berpanjangan hingga ke syurga, Amin..

Sebenar nya ni 1st trial kami buat design pelamin macam ni..
So, rasa2 macam nak buat promosi lah, hehe..

Nak tak? Nak x?
Promosi seperti di bawah ye..
.
.
.
.
.

.
.
.
.

Harga asal RM 2000, harga PROMO HANYA RM 1599..

Ok, kalau berminat cepat2 contact/Whatsapp akak haaa.. 012 678 2537 -Arnie..
Book date terus, hehe..
Karang melepas pulak diambil orang lain..

Untuk tengok lain2 design, boleh jenguk FB Sophie Bridal..
www.facebook.com/sophiesna
Jangan lupa LIKE sekali.. kikiki..

Email: sophiesna@gmail.com
IG : SophieBridal

Till we meet again..
Wsalam..


Wednesday, 15 April 2015

PELAMIN GARDEN RUSTIC -DEWAN MBSA, SHAH ALAM

Assalamualaikum semua..

Last weekend kami pasang pelamin dewan Garden Rustic..
Lokasi di Dewan MBSA, Seksyen 20, Shah Alam..

Customer pilih dari design sedia ada, cuma ade penambahan deko aksesori..
Pelamin yang dipasang macam ni..


Pelamin Garden Rustic - 3 panel saiz dewan


Design asal yang customer pilih macam ni..
.
.
.
.
.



So, ade nampak perbezaan deko x? Hehe..

Kalau berminat, boleh visit & LIKE Facebook Sophie Bridal..
www.facebook.com/sophiesna

Whatsapp 012-678 2537 (Arnie)..
Email:  sophiesna@gmail.com

Instagram: sophiebridal


Jom kongsi idea dekorasi pilihan anda bersama kami!

Ok, till we meet again..
Thanks for reading.. =)

Thursday, 2 April 2015

PELAMIN RUSTIC VINTAGE 1 PANEL SAIZ KANOPI

Assalamualaikum semua..

Around 2 weeks ago kami pasang pelamin rustic vintage untuk bawah kanopi..
Customer request pelamin rustic 1 panel sahaja..
Lokasi di Kota Damansara..




Time ni electrik tak sambung, so tak dapat pasang lampu nye..
Kalau lampu tu menyala, memang lagi cantik pelamin..  eh? Hehe..

Anda berminat???

Boleh Whatsapp 012 678 2537 -Arnie..
Like facebook Sophie Bridal, www.facebook.com/sophiesna ..
Follow Instagram SophieBridal ..
Email sophiesna@gmail.com ..

Boleh juga share idea dekorasi anda dengan kami di Sophie Bridal..
Kami akan cuba buat yang terbaik untuk anda..

Next pelamin rustic coming soon..

Thanks for reading, wsalam.. =)