Tuesday, 28 April 2015

PROMOSI!!! PELAMIN DEWAN SOPHIE..

Assalamualaikum semua..

Last weekend kami pasang pelamin dewan untuk pengantin yang sweet, Nani-Amirul..
Lokasi di Dewan Sek. Men. Agama Kuala Lumpur, Kepong..

Alhamdulillah customer sangat puas hati dengan servis kami..
Yeay!

So, ini pelamin nye..




Pelamin ni saiz 30 kaki..
Customer cakap 'Simple yet beautiful'.. Hehe..
Dia suka.. Akak pun sukaaaaa..


Ni gambar pengantin nye.. Belum dapat pic2 dari OP..
Busana pengantin tu pun dari Sophie Bridal ok.. Tempah baru lagi haaa..


Sangat senang hati berurusan dengan mereka..
Semoga jodoh mereka berpanjangan hingga ke syurga, Amin..

Sebenar nya ni 1st trial kami buat design pelamin macam ni..
So, rasa2 macam nak buat promosi lah, hehe..

Nak tak? Nak x?
Promosi seperti di bawah ye..
.
.
.
.
.

.
.
.
.

Harga asal RM 2000, harga PROMO HANYA RM 1599..

Ok, kalau berminat cepat2 contact/Whatsapp akak haaa.. 012 678 2537 -Arnie..
Book date terus, hehe..
Karang melepas pulak diambil orang lain..

Untuk tengok lain2 design, boleh jenguk FB Sophie Bridal..
www.facebook.com/sophiesna
Jangan lupa LIKE sekali.. kikiki..

Email: sophiesna@gmail.com
IG : SophieBridal

Till we meet again..
Wsalam..


No comments:

Post a Comment