Monday, 27 July 2015

PELAMIN MINI RUSTIC (UPGRADE) - CHERAS, KUALA LUMPUR..

Assalamualaikum semua..

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Untuk permulaan pelamin selepas raya, kami pasang mini rustic-upgrade..
UPGRADE sebab customer request kerusi dan stage pelamin yang lagi besar dari mini..

Kalau upgrade dekorasi pelamin, harga pun akan upgrade jugak lah, hehe..

Gambar nye seperti berikut..

.
.
.


.
.
.

Warna merah bunga betul-betul menaikkan seri pelamin..
Kalau guna warna lain pun cantik jugak..

Kalau berminat, boleh hubungi kami ye..
Untuk sebarang pertanyaan..

Whatsapp : 012 678 2537 (Arnie)
Facebook : Sophie Bridal
                   www.facebook.com/sophiesna
Email : sophiesna@gmail.com
Instagram : sophiebridal

Jom kongsi idea dekorasi anda bersama kami di Sophie Bridal!

Wednesday, 8 July 2015

PELAMIN GARDEN RUSTIC - TAMAN AU2 KERAMAT

Assalamualaikum semua..

Lama nye tak update blog ni..
Sibuk kerja kan.. Hehe..

So, kat sini saya nak update latest job pelamin yang kami pasang..
Event nye sebelum bulan Ramadhan hari tu..
Kira penutup sebelum bulan puasa, selepas raya sambung balik..

Untuk kali ni, customer request pelamin garden rustic 1 panel, saiz bawah kanopi..
Tapi pelamin ni dipasang di dalam dewan..
Katanya tak nak besar2 sangat and untuk bergambar sahaja..

Setelah confirm design dan pilih deco2 style, hasil nye macam ni..
.
.
.



.
.
.

Tema warna utama dekorasi ialah putih+gold+merah..
Customer yang pilih kombinasi warna..

So, kalau anda berminat dengan dekorasi pelamin dari Sophie Bridal, cepat hubungi kami!
Untuk bulan Ogos 2015 pun booking dah hampir penuh, Alhamdulillah..

Untuk pertanyaan boleh hubungi:

Whatsapp / Call : 012 - 678 2537 (Arnie)
Email : sophiesna@gmail.com
Facebook : Sophie Bridal >> www.facebook.com/sophiesna
Instagram : sophiebridal

Ok, tunggu next update selepas raya ye..
Selamat berbuka puasa semua..