Wednesday, 8 July 2015

PELAMIN GARDEN RUSTIC - TAMAN AU2 KERAMAT

Assalamualaikum semua..

Lama nye tak update blog ni..
Sibuk kerja kan.. Hehe..

So, kat sini saya nak update latest job pelamin yang kami pasang..
Event nye sebelum bulan Ramadhan hari tu..
Kira penutup sebelum bulan puasa, selepas raya sambung balik..

Untuk kali ni, customer request pelamin garden rustic 1 panel, saiz bawah kanopi..
Tapi pelamin ni dipasang di dalam dewan..
Katanya tak nak besar2 sangat and untuk bergambar sahaja..

Setelah confirm design dan pilih deco2 style, hasil nye macam ni..
.
.
.



.
.
.

Tema warna utama dekorasi ialah putih+gold+merah..
Customer yang pilih kombinasi warna..

So, kalau anda berminat dengan dekorasi pelamin dari Sophie Bridal, cepat hubungi kami!
Untuk bulan Ogos 2015 pun booking dah hampir penuh, Alhamdulillah..

Untuk pertanyaan boleh hubungi:

Whatsapp / Call : 012 - 678 2537 (Arnie)
Email : sophiesna@gmail.com
Facebook : Sophie Bridal >> www.facebook.com/sophiesna
Instagram : sophiebridal

Ok, tunggu next update selepas raya ye..
Selamat berbuka puasa semua..

No comments:

Post a Comment