Friday, 28 August 2015

PAKEJ PELAMIN SOPHIE BRIDAL 2015-2016

Assalamualaikum semua..

Bagi bakal2 pengantin yang tengah mencari atau survey harga pakej pelamin..
Meh sini tengok2 pakej pelamin yang kami tawarkan ye..
Untuk tahun 2015 dan 2016..

.
.
.












.
.
.

Kami menyediakan pelamin dari saiz mini hingga saiz dewan..
Untuk majlis bertunang, akad nikah, bersanding..

Buaian berendoi juga ada, harga boleh dibincangkan, hehe..
Pelamin atau hiasan untuk majlis keraian..
Juga photo booth untuk bergambar..

Anda juga boleh kongsi idea dekorasi yang anda suka dan inginkan..
Kami akan cuba realisasikan, insyaAllah..

So bakal2 pengantin yang berminat, boleh hubungi kami ya!

Booking untuk tahun 2016 juga telah dibuka ok..
Cepat2 book nanti melepas pulak, heeeee..


Till we meet again, wassalam.. 

Tuesday, 18 August 2015

PELAMIN GARDEN RUSTIC DEWAN (Bukit Jelutong) & RUMAH (Ampang)

Assalamualaikum semua..

Lately memang banyak customer yang tempah pelamin jenis RUSTIC /GARDEN..
Ada customer yang berkongsi idea dekorasi macam mana yang mereka suka..

Kami di Sophie Bridal sangat2 mengalukan jika customer ada idea mereka sendiri..
Dan kami akan cuba sedaya upaya untuk merealisasikan idea mereka itu.. hehe..

So, last 2 weeks ada 1 pelamin GARDEN Rustic saiz dewan yang kami pasang di Shah Alam..
Lokasi majlis di Dewan MBSA Bukit Jelutong Shah Alam..

Ni kira antara pelamin paling grand yang kami pernah buat..
InsyaAllah in future kita buat lagi grand, lagi cantik, lagi meriah, lagi, lagi dan lagi..

.
.
.




.
.
.

Ini pula pelamin RUSTIC 3 panel saiz rumah yang kami pasang di Ampang..
Lokasi rumah berdekatan dengan Tesco Ampang..

.
.
.




.
.
.

Next job akan ada lagi GARDEN RUSTIC saiz dewan yang akan kami pasang..
Excited nye! Heee..

Ok, kalau anda berminat, boleh hubungi kami untuk sebarang pertanyaan ye..

.
.
.


.
.
.

Sampai jumpa lagi, ok bai!

Thursday, 13 August 2015

PELAMIN MINI by SOPHIE BRIDAL - SHAH ALAM

Assalamualaikum..

Untuk weekend yang lepas, kami pasang 2 set mini pelamin..

1 mini pelamin di Denai Alam, Shah Alam..
1 mini pelamin di Subang Bestari, Shah Alam..

Pelamin mini ni sangat sesuai untuk majlis bertunang atau akad nikah..

.
.
.


.
.
.



.
.
.

Berminat dengan pelamin mini dari Sophie Bridal?
Boleh pilih warna tema ikut kesukaan anda!

Untuk pertanyaan atau booking, hubungi:

Whatsapp : 012 678 2537 (Arnie)
Facebook : Sophie Bridal (www.facebook.com/sophiesna)
Email : sophiesna@gmail.com
Instagram : sophiebridal

Cepat2 book ye, nanti date anda di'booked' orang lain, hehe.. =)

Monday, 3 August 2015

PELAMIN GARDEN RUSTIC (1 Panel Saiz Rumah) - KG.DELEK, KLANG

Assalamualaikum..

Untuk majlis weekend lepas, kami pasang satu pelamin garden rustic saiz rumah..
Nak dijadikan cerita, ruang asal untuk pasang pelamin tak muat! Hah?
Alamak! Alamak!

Nasib baik ade ruang lain yang muat dan sesuai..

Dekorasi agak limited dan ade beberapa item kami tak dapat pasang..
Tapi, Alhamdulillah dekorasi tak lari sangat dari plan asal, hehe..

Inilah hasil nya..

.
.
.


.
.
.

Plan asal, kiri kanan pelamin ade lagi panel tirai untuk extend ke tepi..
Sepasang box pallet untuk letak bunga pasu tak muat nak letak..
Dan ade lagi sepasang lampu pallet kayu tak dapat dipasang..

It's ok, untuk next2 job kita cuba buat macam plan asal ye.. =)


This coming weekend ade job garden rustic untuk saiz dewan..
Nanti iolss update ye.. Hehe..

Untuk maklumat lanjut, boleh contact akak..

Whatsapp /SMS / Call : 012 678 2537 (Arnie)
Facebook : Sophie Bridal (www.facebook.com/sophiesna)
Instagram : sophiebridal
Email : sophiesna@gmail.com

Till we meet again, ok bai!