Thursday, 3 September 2015

PELAMIN GARDEN RUSTIC DEWAN - PUSAT KOMUNITI TTDI

Assalamualaikum & hai semua..

Last weekend kami pasang 1 pelamin Garden Rustic 3 panel saiz dewan..
Lokasi kat Dewan Pusat Komuniti TTDI..

Design pelamin customer pilih dari design sedia ada..
Cuma decor style customer request to adjust sikit..

Luckily she likes the pelamin sangat!
Bila customer puas hati, kami pun happy..  =)

Gambar pelamin macam ni haaa..

.
.
.


.
.
.

Ni pulak text dari customer..
.
.
.


.
.
.

Alhamdulillah..
Kami di Sophie Bridal akan sentiasa cuba berikan servis yang terbaik untuk anda!

Rezeki dari Tuhan juga, kami dapat last minute order untuk pasang mini pelamin..
Lokasi di Kelana Jaya..

Sebab customer ada masalah dengan bridal asal nye..
Nasib baik masih ada slot kosong.. So kami terima juga last minute booking okey..
Bergantung pada kekosongan..

Customer booking 30hb Ogos (malam), pasang 31hb Ogos (pagi).. wow!
Alhamdulillah berjalan lancar..
Ini pelamin nye..

.
.
.

Cantik tak?
Design ni pun customer suka jugak.. Clap3..

So untuk bakal2 pengantin, kalau berminat boleh hubungi kami ya..


Whatsapp 012 678 2537 (Arnie)..
Blog: Sophie Bridal http://sophiesna.blogspot.com
Email: sophiesna@gmail.com
IG: sophiebridal

Facebook: Sophie Bridal www.facebook.com/sophiesna

Area KL-Selangor..





1 comment:

  1. salam kak. Kalau mini pelamin macam ni berapa ye? Tq.

    ReplyDelete