Thursday, 22 October 2015

PELAMIN DEWAN BAJET SOPHIE - Dewan Amanah Raya, KL

Assalamualaikum & hai semua..

Latest job kami pasang pelamin dewan di Dewan Amanah Raya, Kuala Lumpur..
Saiz pelamin actually kecil sedikit dari pakej dewan yang asal..
So kira pelamin ni bajet sikit untuk saiz dewan.. Dan harga lagi murah hokay! Hehe..

Deko pelamin ni ikut citarasa customer sebab kami follow sample deko yang diberi..
Tapi tak ikut 100% la, karang copy cat pulak.. huhu..

Design pelamin yang kami buat macam kat bawah ni..

.
.
.


>> Pandangan depan pelamin..

.
.
.


>> Pandangan sisi pelamin..

.
.
.

Ini promosi harga nye..



Hanya RM 1499 SAHAJA untuk set pelamin dewan BAJET ni!!!
Berbaloi-baloi uolls..

So, untuk keterangan lanjut, boleh hubungi kami hokay!

KONGSI idea dekorasi anda bersama kami di SOPHIE BRIDAL..
Untuk pertanyaan:
>> PM kami atau Whatsapp ke 012 678 2537..
>> Email: sophiesna@gmail.com
>> Instagram: sophiebridal
>> Blog: http://sophiesna.blogspot.my
TERBAIK dari kami di SOPHIE BRIDAL..

Lastly, kat bawah ni latest pelamin mini yang kami pasang..



Kalau berminat, contact kami cepat-cepat tau..
Nanti booking dah penuh melepas pulak.. =)

Ok, bai..

Thursday, 15 October 2015

PELAMIN RUSTIC VINTAGE - DEWAN JUBLI INSPEN, PUTRAJAYA

Assalamualaikum & hai readers,

Lagi update untuk pelamin yang kami pasang.
Last weekend ade 1 pelamin rustic vintage saiz dewan.

Lokasi di Dewan Jubli INSPEN, Putrajaya.
INSPEN = Institut Penilaian Negara.

Customer buat few request on how she wants the pelamin look like.
So, jadilah pelamin kat bawah ni + walkway rustic + arch with white leaves..

.
.
.




.
.
.


Alhamdulillah customer suka, hehe..
Anda B2B suka x?


Kami sedia menerima idea dekorasi daripada anda, mengikut kemampuan kami, thehehehe..
Jom share idea dekorasi yang anda suka.. hokay?

Kalau nak tanya ape2 pasal pelamin rustic ni, hubungi:


Whatsapp: 012 678 2537
Email: sophiesna@gmail.com
Facebook: Sophie Bridal >> www.facebook.com/sophiesna
Instagram: sophiebridal


Wassalam & bye..

Wednesday, 7 October 2015

Pelamin Rustic Vintage Kanopi - Semenyih, Selangor

Assalamualaikum & hai semua,

Terbaru kami pasang pelamin rustic vintage saiz kanopi, 3 panel..
Lokasi di Kg. Pasir Baru, Semenyih, Selangor.

Alhamdulillah customer suka pelamin yang kami pasang..
Ini pelamin nye..

.
.
.


.
.
.

Nasib baik cuaca OK sepanjang majlis..
Tapi lately masalah jerebu memang agak teruk, kan?

Untuk B2B yang berminat nak booking pelamin style rustic vintage macam ni..
Jangan lambat2, karang melepas date anda di-book oleh B2B lain pulak, hehe..

Untuk sebarang pertanyaan atau booking, boleh contact kami ya!

Whatsapp: 012 678 2537
Email: sophiesna@gmail.com
Facebook: Sophie Bridal >> www.facebook.com/sophiesna
Instagram: sophiebridal

Jom sharing2 idea dekorasi anda bersama kami!


Friday, 2 October 2015

Pelamin 3 panel RUSTIC Saiz Kanopi - Dewan AlMunirah, Klang

Assalamualaikum & hai semua..

Last weekend kami team Sophie Bridal pasang pelamin di Klang.
Lokasi di Dewan Al Munirah, Jalan Johan Setia, Klang.

Customer request pelamin rustic 3 panel saiz kanopi, tapi pasang dalam dewan.
Ini pelamin nye.

.
.
.


.
.
.

Cantik tak?
Kalau berminat, boleh survey dengan kami ye..
B2B boleh share idea dekorasi macam mana yang anda mahu, hokey?

Another job, kami pasang photo booth di Rembau MOST WANTED  YO! Hehehe..
Alhamdulillah customer puas hati..
Mereka hanya mahu dekorasi photo booth sahaja untuk hari perkahwinan mereka..

.
.
.



.
.
.

Simple je kan? Suka tak?

Ok, untuk B2B yang berminat nak tanya /booking, boleh contact kami ye..

Whatsapp : 012 678 2537 (Arnie)
Email: sophiesna@gmail.com
Facebook: Sophie Bridal  >> www.facebook.com/sophiesna
IG: sophiebridal

We'll try our best to give you the best!
OK bai!