Thursday, 22 October 2015

PELAMIN DEWAN BAJET SOPHIE - Dewan Amanah Raya, KL

Assalamualaikum & hai semua..

Latest job kami pasang pelamin dewan di Dewan Amanah Raya, Kuala Lumpur..
Saiz pelamin actually kecil sedikit dari pakej dewan yang asal..
So kira pelamin ni bajet sikit untuk saiz dewan.. Dan harga lagi murah hokay! Hehe..

Deko pelamin ni ikut citarasa customer sebab kami follow sample deko yang diberi..
Tapi tak ikut 100% la, karang copy cat pulak.. huhu..

Design pelamin yang kami buat macam kat bawah ni..

.
.
.


>> Pandangan depan pelamin..

.
.
.


>> Pandangan sisi pelamin..

.
.
.

Ini promosi harga nye..



Hanya RM 1499 SAHAJA untuk set pelamin dewan BAJET ni!!!
Berbaloi-baloi uolls..

So, untuk keterangan lanjut, boleh hubungi kami hokay!

KONGSI idea dekorasi anda bersama kami di SOPHIE BRIDAL..
Untuk pertanyaan:
>> PM kami atau Whatsapp ke 012 678 2537..
>> Email: sophiesna@gmail.com
>> Instagram: sophiebridal
>> Blog: http://sophiesna.blogspot.my
TERBAIK dari kami di SOPHIE BRIDAL..

Lastly, kat bawah ni latest pelamin mini yang kami pasang..



Kalau berminat, contact kami cepat-cepat tau..
Nanti booking dah penuh melepas pulak.. =)

Ok, bai..

No comments:

Post a Comment