Tuesday, 29 March 2016

PHOTO BOOTH by SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum w.b.t..

Wah, lama tak update blog ni haaa..
Atas sebab2 tertentu, hehehe..

Ok, kat sini akak nak update untuk design terbaru yang kami pasang..
Sebelum design ni ada lagi design yang lain2..
Tapi tak sempat nak meng'update' nya, haih la..

Terbaru!
Kami pasang di RUANG Event Space, Shah Alam..
Customer sangat2 berpuas hati, Alhamdulillah..
.
.
.

.
.
.

Ni antara gambar yang dikongsikan oleh customer..
Belum daripada OP, gambar ni diambil guna handphone je.. tapi cantik!

.
.
.
.
.
.

Actually ada 1 set lagi photobooth yg kami baru pasang..
Di Taman Seri Gombak..
Customer request design simple2 saja..
Yang penting, dapat buat dalam bajet yang pengantin ada..

Taraaaa..



Alhamdulillah rezeki pengantin dan rezeki kami di Sophie Bridal, hehe..
So, pada B2B yang berminat nak dapatkan photobooth daripada kami, cepat2 booking tau!

Fb Page: Sophie Bridal
Whatsapp; 012 678 2537
Instagram: Sophie Bridal
Email: sophiesna@gmail.com

Jom kongsi idea dekorasi yang anda mahu..
InsyaAllah kami buatkan mengikut bajet anda..

Terima kasih!