Thursday, 28 July 2016

PELAMIN BUNGA EXTRA by SOPHIE BRIDAL -PROMO

Assalamualaikum & hi all,

Pelamin dengan dekorasi bunga banyak sangat cantik, kan?
Tapi bunga yang banyak kalau susunan tak teratur, maybe nampak serabut.

Kami di Sophie Bridal kini cuba menghasilkan dekorasi bunga Extra yang nampak kemas.
Susun atur dekorasi yang kemas akan hasilkan pelamin yang awesome!

Jom tengok dekorasi pelamin bunga Extra dari Sophie Bridal.
Pelamin yang kami pasang di Dewan Raja Lumu, Muzium Shah Alam.

.
.
.






.
.
.

Promosi adalah seperti berikut:




Untuk anda yang berminat dengan design macam ni, tunggu apa lagi?
Boleh hubungi kami dan book slot untuk majlis anda, ok?
Dekorasi tambahan boleh dirunding, hehe..

Kami sentiasa cuba menghasilkan dekorasi pelamin yang terbaik untuk anda.
Sila Whatsapp 012 678 2537 (Arnie) untuk keterangan lanjut ya!

Wassalam.

Monday, 18 July 2016

PELAMIN EKSKLUSIF MAMPU MILIK (PROMO) by SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum & hai semua,

Latest job kami pasang pelamin di Dewan MOT, Putrajaya.
Customer mahu design bunga extra, and this is our 1st time buat untuk pelamin dewan bunga EXTRA!

Alhamdulillah customer berpuas hati.
So, jom cuci mata tengok gambar pelamin ya.

.
.
.











.
.
.

Cantik tak? Eh! Hehe..

Untuk pelamin ni, kami nak buat PROMOSI seperti berikut:




Kalau berminat, boleh hubungi kami laju-laju ye, sebelum tempahan penuh.
InsyaAllah kami akan cuba penuhi citarasa dekorasi yang anda suka.

Sila Pm page FB Sophie Bridal
atau

Whatsapp 012 678 2537 (Arnie)
atau

Email ke sophiesna@gmail.com
atau

Pm Instagram Sophie Bridal


Sekian, wassalam.

Monday, 11 July 2016

GUBAHAN HANTARAN -SEWA MURAH2 by SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum & hai semua..

Hari ni kami nak share gambar gubahan hantaran dari Sophie Bridal.
Guhanan hantaran basic, nak bagi sewa murah2 je tau.

.
.
.

.
.
.

Anda dapat:

1. Alas hantaran bantal kerawang bucu
2. Gubahan bunga mengikut tema
3. Dulang hantaran beserta kain alas

Hanya tinggal nak letak barang2 hantaran je okay! Hehe..

Harga offer dari kami, hanya RM30 per unit.
Memang berbaloi-baloi.

Sebab?

1. Jimat duit dari nak membeli barang2 untuk gubahan semua tu!
2. Jimat masa dari nak menggodek2 barang2 untuk buat gubahan tu!
3. Jimat ruang dari nak simpan gubahan tu selepas pakai nanti!

Betul tak? Heee.

Okay, kalau anda berminat, boleh hubungi kami ya.
PM page Facebook Sophie Bridal atau Whatsapp 012 678 2537 (Arnie).

Kalau ambil tempahan sewa untuk dua2 pihak pengantin lelaki & perempuan lagi jimat.
Kami bagi lagi diskaun!

Okay, nanti update lagi.
Wassalam.