Monday, 11 July 2016

GUBAHAN HANTARAN -SEWA MURAH2 by SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum & hai semua..

Hari ni kami nak share gambar gubahan hantaran dari Sophie Bridal.
Guhanan hantaran basic, nak bagi sewa murah2 je tau.

.
.
.

.
.
.

Anda dapat:

1. Alas hantaran bantal kerawang bucu
2. Gubahan bunga mengikut tema
3. Dulang hantaran beserta kain alas

Hanya tinggal nak letak barang2 hantaran je okay! Hehe..

Harga offer dari kami, hanya RM30 per unit.
Memang berbaloi-baloi.

Sebab?

1. Jimat duit dari nak membeli barang2 untuk gubahan semua tu!
2. Jimat masa dari nak menggodek2 barang2 untuk buat gubahan tu!
3. Jimat ruang dari nak simpan gubahan tu selepas pakai nanti!

Betul tak? Heee.

Okay, kalau anda berminat, boleh hubungi kami ya.
PM page Facebook Sophie Bridal atau Whatsapp 012 678 2537 (Arnie).

Kalau ambil tempahan sewa untuk dua2 pihak pengantin lelaki & perempuan lagi jimat.
Kami bagi lagi diskaun!

Okay, nanti update lagi.
Wassalam.

No comments:

Post a Comment