Thursday, 28 July 2016

PELAMIN BUNGA EXTRA by SOPHIE BRIDAL -PROMO

Assalamualaikum & hi all,

Pelamin dengan dekorasi bunga banyak sangat cantik, kan?
Tapi bunga yang banyak kalau susunan tak teratur, maybe nampak serabut.

Kami di Sophie Bridal kini cuba menghasilkan dekorasi bunga Extra yang nampak kemas.
Susun atur dekorasi yang kemas akan hasilkan pelamin yang awesome!

Jom tengok dekorasi pelamin bunga Extra dari Sophie Bridal.
Pelamin yang kami pasang di Dewan Raja Lumu, Muzium Shah Alam.

.
.
.






.
.
.

Promosi adalah seperti berikut:




Untuk anda yang berminat dengan design macam ni, tunggu apa lagi?
Boleh hubungi kami dan book slot untuk majlis anda, ok?
Dekorasi tambahan boleh dirunding, hehe..

Kami sentiasa cuba menghasilkan dekorasi pelamin yang terbaik untuk anda.
Sila Whatsapp 012 678 2537 (Arnie) untuk keterangan lanjut ya!

Wassalam.

No comments:

Post a Comment