Tuesday, 30 August 2016

PELAMIN DEWAN BUNGA EXTRA by SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum & Hai semua..

Lagi pelamin bunga EXTRA pilihan customer.
Last minute booking nasib baik kami available.

Rezeki customer dan rezeki kami juga, Alhamdulillah.
Jom tengok gambar2 pelamin ya!

.
.
.






.
.
.

Photo booth tu kami bagi percuma ya!
Untuk setiap booking pelamin dewan bunga EXTRA.
Berbaloi-baloi, hihi.

Untuk B2B yang berminat, boleh huhungi kami okay.

Whatsapp: 012- 678 2537
FB Page: Sophie Bridal
Instagram: Sophie Bridal
Email: sophiesna@gmail.com

Jom booking slot anda untuk tahun 2016 dan 2017.
Boleh share idea dekorasi yang anda suka dengan kami ya.

Ok, bye!

Wednesday, 10 August 2016

PELAMIN RUSTIC-HIPSTER-PALLET BUNGA EXTRA by SOPHIE BRIDAL


Assalamualaikum & hai semua..

Minggu lepas kami pasang pelamin Rustic-Pallet bawah kanopi..
Lokasi di Sungai Lui, Hulu Langat..

Untuk kali ni, customer request bunga Extra kat pelamin..
Dan pertama kali kami pasang bunga extra untuk pelamin rustic..

Sebab nak elakkan trafik sesak, kami ikut jalan alternatif..
Laluan ikut Semenyih ke Hulu Langat..

Dalam perjalanan tu lalu satu kawasan tasik yang luas..
Cantik sangat!

Tapi tak berhenti ambil gambar pun, sebab kami kejar masa, hehe..
Tak pasti nama tasik tu apa, lupa..

Ok, ni gambar pelamin Rustic-Pallet Bunga-Extra yang kami pasang..

.
.
.


.
.
.

Kalau ada bakal pengantin yang bermihat, boleh hubungi kami ya..

Call atau Whatsapp 012- 678 2537 (Arnie)..

Wassalam..