Wednesday, 10 August 2016

PELAMIN RUSTIC-HIPSTER-PALLET BUNGA EXTRA by SOPHIE BRIDAL


Assalamualaikum & hai semua..

Minggu lepas kami pasang pelamin Rustic-Pallet bawah kanopi..
Lokasi di Sungai Lui, Hulu Langat..

Untuk kali ni, customer request bunga Extra kat pelamin..
Dan pertama kali kami pasang bunga extra untuk pelamin rustic..

Sebab nak elakkan trafik sesak, kami ikut jalan alternatif..
Laluan ikut Semenyih ke Hulu Langat..

Dalam perjalanan tu lalu satu kawasan tasik yang luas..
Cantik sangat!

Tapi tak berhenti ambil gambar pun, sebab kami kejar masa, hehe..
Tak pasti nama tasik tu apa, lupa..

Ok, ni gambar pelamin Rustic-Pallet Bunga-Extra yang kami pasang..

.
.
.


.
.
.

Kalau ada bakal pengantin yang bermihat, boleh hubungi kami ya..

Call atau Whatsapp 012- 678 2537 (Arnie)..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment