Monday, 13 March 2017

PROMOSI PELAMIN BUNGA EXTRA DEWAN / KANOPI -SOPHIE BRIDAL

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Last weekend kami pasang pelamin dewan di Shah Alam.
Lokasi majlis di Dewan Warisan Kompleks Warga Emas, Seksyen 24, Shah Alam.

Alhamdulillah kerja pemasangan pelamin berjalan lancar.
Jom layan gambar pelamin dari Sophie Bridal untuk job kali ni.

.
.
.






.
.
.


Berikut adalah promosi dari Sophie Bridal
**********************************

PROMO Pelamin Bunga Extra.. 😍😍😍
Selagi Slot masih ada.. 😘😘😘

💟 Saiz Kanopi max deco 20 feet
√ Percuma Pintu Gerbang
√ Rm1500 (Exclude Transport Caj)

💟 Saiz Dewan max deco 30 feet
√ Percuma Pintu Gerbang
√ Percuma Karpet Merah
√ Percuma Bunga Walkway
√ Rm1700 (Exclude Transport Caj)

🚚🚚🚚 Area KL-Selangor..
Whatsapp 📲📲📲 0126782537 utk info..


FB Page: Sophie Bridal
Instagram: Sophie Bridal
Email: sophiesna@gmail.com


Monday, 6 March 2017

DEKORASI BUAI BERENDOI MAJLIS CUKUR JAMBUL/AQIQAH

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Last weekend kami pasang pelamin buai berendoi.
Dah lama tak beraksi dengan dekorasi buai berendoi ni, hehe..

Customer request deco ala2 Arabian theme.
So, tema warna nya kena lah shocking2 color.

Pelamin buai berendoi ni kami pasang dalam hall kecil.
Lokasi di Ampang, Pusat Kecemerlangan Paralimpik.

Jom tengok hasil dekorasi.

.
.
.







.
.
.


Untuk dekorasi buai berendoi ni, kami boleh buat ikut saiz ruang.
Contoh dalam dewan kecil, bawah kanopi atau dalam rumah.

Harga kami nak bagi promosi untuk ibu2 dan ayah2 yang berminat.
Sesuai untuk majlis cukur jambul & akikah baby2 baru, hehe.


*************************************************
HARGA PROMOSI BUAI BERENDOI -SOPHIE BRIDAL
*************************************************

Saiz dewan kecil atau kanopi
Max deko 20 kaki
Harga Rm750

Saiz dalam rumah
Max deko 10 kaki
Harga Rm 450

*** Warna tema anda boleh pilih
*** Caj transport mengikut lokasi

Bagi ibu2 dan ayah2 yang berminat, jom booking dengan kami ok.
Boleh hubungi;

Whatsapp : 012 -678 2537
FB Page : Sophie Bridal
Instagram : Sophie Bridal
Email : sophiesna@gmail.com


Coverage KL - Selangor.